VECHTSPORT OP MAAT

Personal Training & Clinics in Vechtsport
Rottedam & Capelle aan den IJssel

Onze Diensten

Personal Training

60 minuten pure aandacht voor jou om je technieken aan te scherpen en sneller te ontwikkelen dan in een groepsles. Boek jouw eerste les gratis!

Pads Training

Ideaal voor mensen met weinig tijd. een korte maar intensieve pads training van 30 minuten. Boek jouw eerste les gratis!

Clinics

Een vechtsport training om je bedrijf of team samen te brengen? Meer beweging op de werkvloer? Een clinic MMA/BJJ/Kickboksen voor school? Hier zit je goed.

Overig

Grotere projecten die een langere tijdspanne hebben? Ook hierbij kunnen wij je helpen.

Reviews

Super tevreden over de een-op-een coaching en groepslessen van Bastiaan! Echt een aanrader, of je nu al ervaren bent of een beginner bent. Uitdagend, maar wel passend bij je eigen niveau. Heldere uitleg ook over de gedachte achter de techniek en veel geduld :-).
T. Janssen
Eerlijk waar Bastiaan is een topcoach! Met oog voor detail en alsmaar groeiende kennis begeleidt hij je telkens weer naar een nieuw plafond om er vervolgens in rap tempo doorheen te breken en samen te kijken naar de volgende mijlpaal. Dit alles gepaard met een hele goede sfeer tijdens zijn lessen maakt Lethalsports de plek om je vechtsportreis van start te laten gaan.
Jeffrey van Klei
Ik heb heel erg veel gehad aan de Personal trainingen. Er is goede focus gelegd op mijn ontwikkeling en veel energie gestopt in dingen waar ik moeite mee had. Bastiaan is een top gozer met een goed luisterend oor en hij weet je altijd weer te triggeren 👌🏽
Mohamed Tizihsan